Sänk din Score Vinter – Nytt upplägg för vinterträningen 18/19!

Publicerat 2018-10-18

Då vi har utvärderat tidigare års vinterträning har vi kommit fram till att den återkommande ”bristen” har varit att det har upplevts som för lång tid mellan att träningen slutar och när vårblocket drar igång. Därför kommer årets upplägg att justeras framåt i tiden.

Vi kommer att ha en uppstartsträff v 45 för att då ge alla ett basmotoriskt träningsprogram att göra hemma. Detta kommer att vara grunden till den fortsatta träning och något som kommer att genomsyra hela vintern (och resten av året). Mer info om upptakten kommer.

 

Efter det kommer träningen att läggas upp i fyra block.
Block 1 – vecka 48-50
Block 2 – vecka 3-5
Block 3 – vecka 6-9
Block 4 – vecka 11-12 (söndagen v.12 flyttas pga golfresa)

Träningsgruppernakommer inte att nivågrupperas speciellt.

Grupp 1 Torsdagar 16.15-17.15

Grupp 2 Torsdagar 17.30-18.30

Grupp 3 Söndagar 12.00-13.00

Grupp 4 Söndagar 13.15-14.15

Kostnad 1750:-

Anmälan: https://www.carlskronagk.com/sank-din-score/

 

Golfresa till Villaitana i mars – endast fyra platser kvar!

I vår åker vi till Villaitana Golf & Spa Resortsom ligger i hjärtat av Costa Blanca, mycket nära Benidorm utanför Alicante. Här är hela anläggningen uppbyggd som en Medelhavsby med smala gator, torg, barer och restauranger. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. På Villaitana finns två stora poolområden, SPA-avdelning, gym och fritt Wii-Fi. Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

 

Vi spelar all golf på Villaitanas två golfbanor, Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Här spelar vi golf i ett fantastiskt landskap med otroliga vyer. De två 18-hålsbanorna, designade av Jack Nicklaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan Levante har par 72 och passar alla typer av spelare. Här finns breda undulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar och en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet. Vår andra bana, Poniente, är en lite kortare bana med par 62 som utgår från klubbhuset och drivingrangen. Klubbhuset ligger en kort promenad från hotellet och här finns restaurang, drivingrange, chipp- och putting green vilket gör våra träningsmöjligheter på Villaitana mycket bra.

 

Vi varvar träning på förmiddagarna med spel och aktiv coaching på banan på eftermiddagarna. En lärorik och rolig vecka väntar oss på Villaitana Golf & Spa Resort!

Läs mer här; https://www.carlskronagk.com/pro-shop/golfresor/

Med Vänliga Hälsningar

Hilda & Henrik