Periodiserad gruppträning - året runt

Sänk din Score Vårträning – Online

Nu finns även möjlighet att gå vårt Vårträningsprogram över 6 veckor online! Tillsammans med vår partner Kinexit har vi möjlighet att erbjuda vårträningen helt online, så att du som kanske missat träningsstarten på klubben eller befinner dig någon helt annan stans i landet också får möjlighet att kickstarta säsongen!

Klicka på bilden nedan för att komma direkt till Kinexitplattformen där du antingen loggar in som vanligt, eller registrerar dig som ny användare. Därefter skickas du vidare till betalsidan och efter det är det bara att köra igång!

Kostnad 795:-

Sänk Din Score – Vårträning

6 veckors träning med fokus på grunder, basmotorik och ”avrostning” efter en lång vinter. Vi kommer att lägga tid på såväl det långa som det korta spelet, men huvudfokus kommer att ligga på att ge dig som deltagare en massa verktyg att använda på egen hand i din träning.

Grupperna kommer att bestå av maximalt 8 personer + tränare och nytt för i år är att Hilda kommer att köra en renodlad damgrupp på måndagar.

Träningsgrupperna kommer, förutom damgruppen, att nivågrupperas med en fast träningsdag varje vecka. Vi startar v.15. (Måndagen den 11 april)

Damgrupp     Hcp 0-54     Måndagar 18.45-19.45 – Hilda
Grupp 1     Hcp 0-20     Måndagar 18.15-19.15 – Henrik

Grupp 2A     Hcp 20-54     Tisdagar 17.30-18.30 – Henrik
Grupp 2B     Hcp 20-54     Tisdagar 18.45-19.45 – Henrik

Kostnad 1500:-

Sänk Din Score – Sommarträning

Under sommaren kommer vi att erbjuda temakurser i spelets olika delar där fokus kommer ligga på att testa av nuläge och ge relevanta övningar för att kunna ge bästa möjliga utveckling där den behövs som mest just nu.

Temakurser 2022 (kommer snart)

 

Sänk Din Score – Höstträning 2022 (kommer snart)

Ett block med 4 veckors träning där fokus fokus ligger på spetsutveckling, samt analys, reflektion och förberedelser inför vintern. Vad måste vi bli bättre på? Hur ska vi disponera vår tid? I vilken ordning ska jag göra saker?

 

Sänk Din Score – Vinterträning 2021-2022 

Efter en vinters coronauppehåll är det återigen dags att anmäla sig till vår populära vinterträning i grupp!

Nytt för i år är att vi kommer bedriva träningen på klubben i grupper om 8 personer över 90 minuter där halva gruppen tränar golffys/rörlighetsträning och halva tränar teknik, med byte efter 45 minuter.

Alla deltagare kommer få ta del av plattformen Kinexit, som är vår grund till allt som rör golffys. Här kommer alla att få individuellt anpassade träningsprogram och möjlighet till träning under 6 månader. Vi kommer att erbjuda individuell Kinexit screening till alla deltagare under v. 45, för de som vill individanpassa sin fys- och rörlighetsträning mer ingående. Väljer man att inte screenas, kan man ändå anpassa träningen genom att svara på några enkla frågor i plattformen.

Träningen kommer sedan att läggas upp i fyra block.

Grundplan – v. 48-49
Block 1 – v. 3-6
Block 2 – v. 7-9
Block 3 – v.11 och 13 (utomhus)

 

Anmälan

Anmälan görs i år via MinGolf, precis som en vanlig tävlingsanmälan.
Klicka här  eller logga in som vanligt och sök efter Vinterträning SDS på Carlskrona GK. Anmälan ligger upplagd då träningen startar, dvs 9 eller 11 november.

Träningsgrupperna kommer inte att nivågrupperas speciellt utan träningen kommer att individanpassas.

SdS 1 – Torsdagar 16.00-17.30

SdS 2 – Torsdagar 17.30-19.00

SdS 3 – Torsdagar 19.00-20.30

Kostnad   1995:-