TrackMan Simulator

Simulator-KM 2024

Förra året korade vi våra första klubbmästare i simulatorgolf på 2023 års Ryder Cup-bana Marco Simone. Premiärmästarna blev Melvin Carlheim Strömsteen i Open-klassen och Daniel Hoff i Handicapklassen.
I år kommer KM att spelas på det danska mästerverket Great Northern, en bana som verkligen kommer att bli en utmaning för alla som känner sig sugna på att kunna titulera sig klubbmästare 2024.

Vi kommer såklart att ha både en Openklass och en Handicapklass även i år och det enda som behövs för att delta är att man laddar ner TrackMan-appen där appar finns och skapar ett konto. 
I Handicapklassen får man manuellt skriva in sitt vanliga handicap och dra av -20% (även om man har ett ”TrackMan handicap” i sin app). Exempelvis – Lisa har hcp10,0 och hon skriver då in 8,0 när hon loggar in.

Tävlingen löper från 17 januari till 16 mars och spelas som ett ”öppet KM”, dvs att man kan bli klubbmästare i denna tävling, även om man inte är medlem på CGK. Vi gör heller ingen skillnad på herrar och damer, alla spelar tillsammans, men självklart från olika tees. Att delta i tävlingen kostar inget extra, utöver kostnaden för att boka vanlig speltid i Matchi och man får försöka två gånger, den bästa scoren räknas.

Regler Simulator-KM

  • 18 hål på Great Northern
  • Herrtee 2 – 5892m
  • Damtee 3 – 5242m
  • Puttning – Du puttar själv, men får hjälp med siktet. Puttar under 2,4 m skänks.
  • Närmast hål – Hål 9
  • Ingen startavgift (utöver den vanliga kostnaden för speltid)
  • Handicap anges som ditt ordinarie hop -20%

Väl på plats i simulatorn hittar du tävlingen under Tournaments i huvudmenyn.

TrackMan-appen hittar du där appar finns

Simulatorn är öppen för säsongen!

För bokningar använder vi oss av MATCHi som bokningssystem.
Ett system som främst används av padelhallar etc. och som också funkar jättebra för simulatorverksamhet!

MATCHi hittar ni här:

och vi rekommenderar alla att skapa ett kostnadsfritt konto hos MATCHi så ni kan utnyttja alla funktioner och ta del av alla erbjudanden på bästa möjliga sätt!

Här hittar ni MATCHi-appen;

All betalning sker direkt i MATCHi och all vidare information om inpassering etc. får ni i samband med att tiden bokas och betalas.

Spela och träna under hela vintern!

Studion är öppen för simulatorspel och träning hela vintern!
Ett perfekt sätt att stilla golfabstinensen under de kalla och mörka månaderna.

Om ni är fyra personer, som ska spela 18 hål rekommenderar vi att ni bokar 3 timmar, då hinner ni spela utan stress. Bokningarna går efter klocktimmar och man har ingen rätt att neka efterföljande bokare tillträde, med motiveringen att man ”inte hunnit klart”. Det går såklart även bra att boka studion på egen hand om man enbart vill träna i en timme.
Priset gäller oberoende av hur många som delar på tiden.

Priser vintern 2023-2024:
Måndag-fredag 09.00-16.00 – 280:- /timme
Övrig tid – 350:- /timme

Medlemmar på Carlskrona GK har en rabattkod som ger 20% rabatt vid alla enskilda bokningar (ej klippkort) – koden är ’CGK20’ och får endast användas av klubbens medlemmar.

10-kort – 10 timmars spel oavsett tid – 2650:-
10-kort – 10 timmars spel dagtid vardagar – 2150:-

Praktisk information

TrackMan står i en skyddslåda och ska ej flyttas på. Den är inställd för spel där den står och behöver inte justeras mellan t.ex. spelare från höger och vänster.

Lokalen är kontinuerligt kameraövervakad. Eventuella skador etc. medför att du som bokat tiden blir ersättningsskyldig. Larmet går igång i samband med att lokalen låses.

Lathundar för alla system finns på plats i studion i pappersform och i videoform i bokningsbekräftelsen. Första gången ni spelar guidar vi er gärna antingen via telefon eller personligen.

Spelare under 16 år måste boka/spela i vuxens sällskap.

Häng med på en rundtur i simulatorn!

Kontakta oss om du vill veta mer

Henrik Swärdh

PGA Head Professional
hs@carlskronagk.com
0708-627399