Blekinges första TrackMan Simulator

Simulatorn är stängd för säsongen.

Vi vill tacka alla som besökt vår TrackMan-simulator under den gångna vintern!

Vi öppnar upp igen i månadsskiftet oktober/november och lovar bjuda på en uppdaterad upplevelse till nästa vintersäsong!

Spela toppbanor runt om i världen under vintern!

Nu öppnar vi äntligen upp studion för simulatorspel och träning!
Ett perfekt sätt att stilla golfabstinensen under vintermånaderna.

Bokningsbara tider hittar ni längre ner på sidan och dessa uppdateras löpande. Tider bokas antingen via mail till hs@carlskronagk.com eller via telefon till Henrik på 0708 627399.

Om ni är fyra personer (vilket också är maxantalet som får vistas i studion enligt den nya pandemilagen) som ska spela 18 hål rekommenderar vi att ni bokar 3 timmar, då hinner ni spela utan stress. Bokningarna går efter klocktimmar och man har ingen rätt att neka efterföljande bokare tillträde, med motiveringen att man ”inte hunnit klart”. Det går såklart även bra att boka studion på egen hand om man enbart vill träna i en timme.
Priset gäller oberoende av hur många som delar på tiden.

Pris: 300:- /timme

Betalningen sker via Swish och all vidare information om inpasseringen etc. får ni i samband med att tiden bokas.

 

Praktisk information

TrackMan står i en skyddslåda och ska ej flyttas på. Den är inställd för spel där den står och behöver inte justeras mellan t.ex. spelare från höger och vänster.

Lokalen är kontinuerligt kameraövervakad. Eventuella skador etc. medför att du som bokat tiden blir ersättningsskyldig. Larmet går igång i samband med att lokalen låses.

Lathundar för alla system finns på plats i studion, både i pappersform och i videoform på datorns skrivbord. Första gången ni spelar guidar vi er gärna antingen via telefon eller personligen.

Kontakt

Henrik Swärdh

PGA Head Professional
hs@carlskronagk.com
0708-627399