Ju mer man tränar desto mer tur får man

Studio och gym

Studion är utrustad med den senaste teknologin för att kunna erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, TrackMan, SAM Puttlab, Hackmotion, deWiz samt möjligheten till funktionell rörelseträning.

Vi har kameror och analysprogram för att kunna arbeta med spelets alla delar och en mängd olika alternativ för att kunna anpassa oss specifikt för varje elevs enskilda behov.

I studion genomför vi också all custom fitting, vilket ni kan läsa mer om här!

 

 

Studiobyggnaden är 8,5 x 6,5 meter stor och växlar mellan att ha öppningsbara portar  ut mot driving rangen under sommartid och att vara stängd som TrackMan Simulator under vintern.

I vårt puttlabb har vi en puttyta som är 3 x 3 meter med riktiga hål.

Vi har även möjligheter att inomhus kunna träna stabilitet och mobilitet med relevant utrustning.

Under säsongen finns även tillgång till ett utegym där både möjligheten att värma upp inför rundan eller träna ett rejält pass funktionell fysträning erbjuds.

Träningsområden

Vi på Carlskrona Golfklubb värnar om våra medlemmar och gäster och vill att de ska kunna känna att det finns goda möjligheter till att utvecklas på våra träningsområden.

Hos oss hittar du:

  • Drivingrange med 15 utslagsplatser och en studio som rymmer 2 utslagsplatser.
  • Stor puttinggreen med möjligheter till chipträning precis bredvid klubbhuset och 18e green.
  • Ett nybyggt närspelsområde placerat vid korthålsbanan som öppnade 1 april 2016. Här kan du träna chip, pitch, bunkerslag och kortare wedgar.
  • En permanent 50 bana (korthålsbana) som är tillgänglig för alla medlemmar och gäster.

Vänligen respektera våra regler för träningsområde på Carlskrona GK.

 

 

Tränarna på klubben har förtur på träningsområdet vid privatlektioner och grupplektioner. Nya närspelsområdet och 30-och 50 banan är uppbokat varje vecka;

Måndagar 16.30-19.00,
Tisdagar 17.00-19.00,
Torsdagar 17.00-19.00

(Med reservation för ändringar)

Vill du som medlem eller gäst träna på vårt nya närspelsområde är du välkommen att kontakta shopen för att se lediga tider.