Boende

Ett stenkast från 1:ans tee

Vi erbjuder boende på klubben i vandrarhemsform. Boendet ligger ett stenkast från parkeringen, drivingrangen, första tee, tolvans tee och klubbhuset.

Runes
I Runes stugby erbjuder vi 4 små stugor med 4 bäddar i varje stuga. Stugan har egen dusch och toalett och tillgång till kylskåp med frysfack och kokplatta. Stugan är utrustad med köksredskap.

Pris per natt i Runes Stugby är 950:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 850:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Selmas
I Selmas hus erbjuder vi 10 bäddar i ett stort hus, utrustat med 4 sovrum med 2-3 bäddar /rum, ett stort vardagsrum med tv, ett utrustat kök, 2 duschar och 2 toaletter.

Pris per natt i Selmas hus är 2500:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 2000:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Camping
Vi har även möjlighet att erbjuda dig boende på vår camping. Vi har plats för 7 husvagnar/husbilar och vi kräver förhandsbokning i receptionen. Du betalar endast 150 kr /natt och har tillgång till omklädningsrum i klubbhuset.

Bokning av ställplats måste göras i shop/reception inne i klubbhuset innan ni ställer er på markerade platser.

Incheckning sker efter kl. 12.00
Utcheckning sker senast kl. 10.00
(Ni får gärna stå på vår vanliga parkering om ni spelar på avresedagen efter utcheckning)

Ställplats 1, 2, 3, 6 och 7 tar sin el på gaveln på det stora boningshuset, jämte entrén.

Ställplats 4 och 5 tar el på stolpen vid vägen.

Alla personbilar ska parkeras på vår vanliga parkering.

Du har möjlighet att lösa ut ett passerkort till klubbhuset där du kommer åt dusch och toaletter dygnet runt. Detta återlämnas vid utcheckning.

Kontakta mig om du vill veta mer

Kansli


info@carlskronagk.com
045735123

Henrik Pedersen

Kanslichef
henrik.pedersen@carlskronagk.com
0457-35123