Boende

Ett stenkast från 1:ans tee

Vi erbjuder boende på klubben i vandrarhemsform. Boendet ligger ett stenkast från parkeringen, drivingrangen, första tee, tolvans tee och klubbhuset.

Runes
I Runes stugby erbjuder vi 4 små stugor med 4 bäddar i varje stuga. Stugan har egen dusch och toalett och tillgång till kylskåp med frysfack och kokplatta. Stugan är utrustad med köksredskap.

Pris per natt i Runes Stugby är 950:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 850:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Selmas
I Selmas hus erbjuder vi 10 bäddar i ett stort hus, utrustat med 4 sovrum med 2-3 bäddar /rum, ett stort vardagsrum med tv, ett utrustat kök, 2 duschar och 2 toaletter.

Pris per natt i Selmas hus är 2100:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 1700:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Camping
Vi har även möjlighet att erbjuda dig boende på vår camping. Vi har plats för 7 husvagnar/husbilar och vi kräver förhandsbokning i receptionen. Du betalar endast 100 kr /natt och har tillgång till omklädningsrum i klubbhuset.

Incheckning av boende sker från kl. 15.00 ankomstdagen. Utcheckning sker kl. 10.00 på avresedagen. Har du andra önskemål är du välkommen att kontakta oss för ev. överenskommelse.

Kontakta mig om du vill veta mer