Boende

Ett stenkast från 1:ans tee

Vi erbjuder boende på klubben i vandrarhemsform. Boendet ligger ett stenkast från parkeringen, drivingrangen, första tee, tolvans tee och klubbhuset.

Runes
I Runes stugby erbjuder vi 4 små stugor med 4 bäddar i varje stuga. Stugan har egen dusch och toalett och tillgång till kylskåp med frysfack och kokplatta. Stugan är även utrustad med köksredskap, mikro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost allt för att underlätta din matlagning och vistelse.
Inför 2022 har vi renoverat våra stugor samt inköp av ny möblering. 

Pris per natt i Runes Stugby är 1100:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 900:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Selmas
I Selmas hus erbjuder vi 10 bäddar i ett stort hus, utrustat med 4 sovrum med 2-3 bäddar /rum, ett stort vardagsrum med smart-TV (apple-TV), gratis Wi-Fi. Ett nytt utrustat kök (2022), 2 duschar och 2 toaletter. Gratis parkering och tillgång till bastu i klubbhuset, handdukar finns att låna. Det finns även möjlighet att hyra bäddset mot en extra avgift. Selmas hus har fräschats upp med ny möblering under vintern 21/22.

Pris per natt i Selmas hus är 2900:- under högsäsong (12 juni-17 sept) respektive 2200:- lågsäsong. Vill ni bo mer än 3 nätter tar ni kontakt med Kansliet och frågar efter en offert för bästa möjliga pris.

Ställplatser
Vi har även möjlighet att erbjuda dig boende på vår camping. Vi har plats för 7 husvagnar/husbilar och vi kräver förhandsbokning i receptionen. Du betalar endast 200 kr /natt och har tillgång till omklädningsrum i klubbhuset.

Bokning av ställplats måste göras i shop/reception inne i klubbhuset innan ni ställer er på markerade platser.

Incheckning sker efter kl. 16.00
Utcheckning sker senast kl. 16.00 (eller snarast efter avslutad rond)
(Ni får gärna stå på vår vanliga parkering om ni spelar på ankomstdagen eller avresedagen)

Ställplats 1, 2, 3, 6 och 7 tar sin el på gaveln på det stora boningshuset, jämte entrén.
Vi rekommenderar att ni har förlängningssladd om du får ställplats 2, 3 eller 6 då det är långt från platsen till uttaget.

Ställplats 4 och 5 tar el på stolpen vid vägen.

Alla personbilar ska parkeras på vår vanliga parkering.

Du har möjlighet att lösa ut ett passerkort till klubbhuset där du kommer åt dusch och toaletter dygnet runt. Detta återlämnas vid utcheckning.

Kontakta oss om du vill veta mer

Kansli


info@carlskronagk.com
045735123

Henrik Pedersen

Kanslichef
henrik.pedersen@carlskronagk.com
0457-35123