Klubben - En av Sveriges äldsta

På natursköna Almö sedan 1949

Almö naturreservat

Banan ligger i ett naturreservat och gränsar till Hjortahammar, som är en gammal kulturbygd med rika lämningar från tidig järnålder. Det finns gott om badplatser runt om på ön, ett par av dem på bekvämt avstånd från banan.

Trots läget mitt i skärgården är det fast förbindelse till ön och endast 4 km från E22, mitt emellan Karlskrona och Ronneby. Förutom en vacker och välskött bana med fokus på kvalité, kan man erbjuda en del speciella upplevelser och framför allt ett helhetskoncept för en golfklubb.

Klubben erbjuder ett helhetskoncept med en trevlig klubbhusanläggning med restaurang, shop, fullutrustad svingstudio, bra träningsmöjligheter på rangen, båtbrygga, Husvagns-o husbilscamping, Konferensrum, 30 & 50 bana,träningområde, stugby (4 st) och 10-bäddshus.

Banan är av skärgårdskaraktär och inte särskilt svårspelad. Från nästan alla hål har man någon form av vy över havet. När det blåser kan det vara tufft. Hål nr 15 är banans signaturhål, ett kort par 3 där man står högt upp med utsikt över till grannön. Hål 3, 7 och 16 skulle alla kunna ställa upp i tävlingen “Sveriges vackraste hål”.

Bo på banan
Mellan ettans och tolvans tee, på klubbhusområdet, ligger ”Selmas Hus” med 10- bäddar i 4 sovrum, kök, DoT.
I Selmas trädgård ligger ”Runes Stugby” med 4 stugor med 4 bäddar i varje, pentry, DoT. Prisvärt och med rabatterad greenfee.

Brygga och restaurang vid 18:e green
Båtburna gäster kan tas emot vid klubbens egen brygga, intill 18:e green och restaurangens altan. I konferensanläggningen finns också ett välutrustat konferensrum för upp till 30 sittande deltagare.

Information till nya medlemmar
Medlemskommitténs informationskompendie till nya medlemmar hittar ni här

Kontakta oss om ni vill veta mer

Kansli


info@carlskronagk.com
045735123