Styrelse

Ordföranden har ordet

Vi har, sedan ett antal år tillbaka, startat resan mot målet att vara den mest attraktiva golfklubben i Blekinge. Inte bara för våra medlemmar utan även för våra gäster, samarbetspartners och anställda!
Vår anläggning är idag rankad på plats 40 i Sverige, av totalt 462 golfklubbar och vi märker för varje år som går att fler och fler kommer till oss, både som gäster och nya medlemmar.

Vi vill, så klart, alltid förnya och förbättra hela anläggningen, såväl bana som fastigheter och maskinpark. Eftersom vi äger marken och kontinuerligt påvisar god ekonomi i klubben, kan vi fortsätta sträva mot våra långsiktiga mål, utan att behöva jobba med kompromisslösningar. Vi vill ständigt erbjuda en anläggning som andas utveckling!

Vi har i skrivande stund startat en utbyggnad av klubbhuset som kommer att förbättra entrén och restaurangdelen, allt för att göra miljön mer trivsam. Vi kommer även att bygga ut och utveckla möjligheterna för vår camping och vår stugby.

Genom engagerade tränare satsar vi på barn och ungdomar, allt för att få in så många som möjligt i golfens underbara värld. Det finns också drömmar om att i framtiden stå värd för en stor tävling varje år, för dam eller herr, eller kanske båda.

Vårt största mål är såklart att utveckla banan för att den ska tilltala så många som möjligt, både kvalitetsmässigt och med fokus på en intressant layout. Almö är en fantastisk del av Blekinge och där har vi förmånen att ha vår golfklubb! Tänk er själva vilka möjligheter vi har; du ser i stort sett havet från banans alla 18 hål, bara det är fantastiskt!

Stefan Jurén
Ordförande Carlskrona GK

Information från styrelsen

Stadgar för Carlskrona Golfklubb

Miljöplan

Styrelsen på Carlskrona GK 2017

Stefan Jurén

Ordförande
stefan.juren@gmail.com

Kent Andersson

Vice ordförande
kent.andersson@daimler.com

Anders Olvedal

Kassör
anders.olvedal@telia.com

Anette Nordqvist

Sekreterare
annette.nordqvist@hotmail.com

Bo Claesson

Ledamot
bo.claesson@btmscand.se

Maria Sundström

Suppleant
sundstrom.m@gmail.com

Pär Berup

Suppleant
par.berup@hotmail.com