Clubsome

Fredagseventet med fokus på klubbkänsla och gemenskap

Inbjudan

Medlemskommittén inbjuder till årets sista Clubsome 23/9 där alla medlemmar, nya som gamla, med HCP 0-54 är välkomna att delta. Tanken med denna begivenhet är att ge alla en möjlighet att komma in i klubben på ett bra sätt. Det är alltid kul att lära känna nya golfentusiaster och vänner att dela sina upplevelser på vackra CGK med. Det är också dags att ta död på myten att nybörjare inte kan spela med låghandicappare, det är precis tvärtom! Våra nya krögare Skärgårdsköket kommer i samband med detta att glädja våra smaklökar och servera en underbar middag utöver det vanliga. Intaget av denna mat sker efter gemensam start. Det kommer att finnas vegetariskt alternativ också.
Nytt för denna omgången är: Att nu får du bjuda med dig en vän från en annan klubb och CGK bjuder den vännen på greenfeen.

Anmälan Clubsome

Tävlingen

Tävlingen spelas över 11 hål och spelformen är poängbogey. Anmälningsavgiften är en ny boll som sedan går till prisbordet. Inför varje Clubsome lottar vi fram ett hål som blir kvällens birdiehål. Vilket innebär att om man gör birdie där vinner man birdiepriset, detta kostar 20 kronor att vara med på. Är det flera som gör birdie samma omgång delas pengarna. Är det ingen som gör birdie går pengarna vidare till nästa omgång. Lottningen sker som i en vanlig tävling och anmälan sker via länken här bredvid men efteranmälan går bra det med. Det blir 2 klasser en A och B klass. Vi startar alla samtidigt i en kanonstart klockan 15:30 där efter serveras maten. Prisutdelning sker direkt efter alla kommit in till klubbhuset, där man kan avnjuta kvällens öl/vin. Detta kommer att genomföras vid fem olika tillfällen så boka in dessa datum redan nu. 19/5, 28/7, 25/8 och 23/9.

Nästa tillfälle är den 23/9. Samling vid puttinggreen kl. 14:30

Årets sista Clubsome är lördagen den 23/9 så boka in detta redan nu. Men vi lovar att återkomma nästa år.