Coaching online - appbaserad coaching

Coaching online – framtidens golflektioner?

Då sociala medier och träning baserad på dessa är på stor frammarsch inom alla områden hänger vi på och erbjuder från och med 2018 även golflektioner online.

Med denna typ av coachning kan spelare och tränare befinna sig på olika ställen och ändå kunna kommunicera med hjälp av film och text.

Vi använder redan appen i vår dagliga verksamhet, med spelare som binder upp sig för träning över en längre tid, eftersom det ger tränaren en möjlighet att ge feedback och komma med små enkla tips och råd under resans gång. Det blir också en egen liten loggbok för spelaren, samt ett övningsbibliotek att kunna använda sig av på längre sikt.

 

 

CoachNow – en coachingplattform i fickan

Vi har möjligheten att erbjuda coaching online via en av världens största plattformer för coach- och spelarkommunikation; CoachNow.
CoachNow finns som app till både Apple och Android, men går också bra att använda i webbläsaren direkt på datorn.

Kika in på CoachNow’s hemsida:

Eller ladda ner appen:

Upplägg

Du kan välja att testa onlinecoaching i en månad, för att sedan ta beslut om förlängning, eller binda dig för 3 eller 12 månader direkt.

Betalningen sker vi en faktura som du antingen kan betala via bankgiro eller swish och hela perioden betalas vid samma tillfälle.

Skulle du vilja förlänga din månad till 3 månader, eller dina 3 till 12 månader, betalar du endast mellanskillnaden upp till det högre beloppet.

Priser

1 månad     450:-

3 månader    1100:-

12 månader     3000:-