Spel och träning på grymma anläggningar

CGK Golfcenters vårresa 2021

Starta säsongen tillsammans med oss i på Öland i mars

Eftersom världen fortfarande är extremt påverkad av Covid-pandemin och allt vad detta innebär har vi tagit beslutet att köra säsongsupptakten på hemmaplan nästa vår! Allt för att minimera de risker en utlandsresa medför, både gällande smittan i sig, men också de karantän-situationer som skulle kunna uppstå.

Men vi vill ju självklart ge möjligheten till att kickstarta säsongen på bästa möjliga sätt och då gör vi det denna gång på härliga Ekerum Resort på Öland! Vi kan tyvärr inte garantera sol och +20 grader, men vi kan definitivt lova en grym upplevelse!

Upplägget är en weekend – torsdag till söndag, där vi spelar och tränar golf precis på samma sätt som om vi vore på sydligare breddgrader. Vi tränar på förmiddagarna och spelar golf efter lunch. Planen är att vi kommer spela två varv på Långe Jan och ett på Långe Erik samt avsluta med spel på Möre GK på vägen hem på söndagen.

Vi tror att det här är det absolut bästa vi kan erbjuda i rådande världsläge och vi hoppas att ni vill hänga med till Ekerum!

Resefakta

25-28 mars 2021 – torsdag till söndag.

3 nätter med del i dubbelrum
Frukostbuffé
Lunch tors-lör
2-rätters Middag exklusive dryck tors-lör
4 golfrundor varav 3 på Ekerum och 1 på Möre
Golfträning 6 timmar
Entré till spa 2 timmar vid ett tillfälle

Pris: 5 795:-
(Enkelrumstillägg: 1 300:-)

Anmälan görs till

Henrik Swärdh

PGA Head Professional
hs@carlskronagk.com
0708-627399