Spel och träning på grymma anläggningar

CGK Bootcamp 2024

Nytt år nya möjligheter!

I år väljer vi att starta säsongen med första upplagan av CGK Bootcamp, som är så nära en ”golfresa på hemmaplan” vi bara kan komma! Är det inte pandemi, så är det elräkningarna eller räntan som sätter gränser för vad vi kan roa oss med och därför tänker vi att vi försöker skapa förutsättningar som inte gör att plånboken blöder. Vi tar därmed ytterligare ett steg i att göra produkten så tillgänglig för så många som vi bara kan och i år utgår vi hemifrån.

Vi vill ju självklart ge möjligheten till att kickstarta säsongen på bästa möjliga sätt och vi tycker att vi kan göra det extremt bra i vårt närområde! Vi kan ju tyvärr inte garantera sol och +20 grader, men vi kan definitivt lova en grym upplevelse!

Upplägget är en långweekend – torsdag lunch till söndag, där vi spelar och tränar golf precis på samma sätt som om vi vore på sydligare breddgrader. Vi varvar träning och spel hemma på CGK med dagsutflykter till Trummenäs och Sölvesborg och målet är att alla ni som hänger på får en härlig start på säsongen!

Bootcamp i korthet

4-7 april 2024 – torsdag till söndag.

Golfträning 8 timmar
2 st greenfee
Fria träningsbollar
Gemensam middag på lördagen
Goodiebag

Pris: 2495:-
Sista anmälningsdag – 29 mars

 

Anmälan görs till

Henrik Swärdh

PGA Head Professional
hs@carlskronagk.com
0708-627399