Spel och träning på grymma anläggningar

Sänk din Score Camps

Vi samarbetar, sedan sommaren 2017, med A6 Golfklubb i Jönköping gällande konceptet ‘Sänk din Score’. Våra Winter- och Summer Camps är träningsresor både i Sverige och utomlands där vi individanpassar träning, spel och coachning till varje spelares specifika behov.

Kika in på www.sankdinscore.se och läs mer om konceptet och resorna!

Sänk din Score Wintercamp  2018 – Fullbokat

Starta säsongen tillsammans med oss i Spanien i mars

Barceló Costa Ballena är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. Här finns också en fin par 3 bana med nio hål. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med stor drivingrange, putt och pitchinggreener, kort och gott; en perfekt anläggning för ett Sänk Din Score Camp!

Vårt hotell Barceló Costa Ballena Golf & SPA är ett fyrstjärnigt hotell som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset. Dessutom är det bara 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi internet. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Resefakta

Del i dubbelrum 7 nätter
Frukostbuffé
Middagsbuffé
Välkomstdrink
5 rundor golf på Costa Ballena GC
5 greenfee på 9 håls par 3 banan
Fria rangebollar
10 timmars golfskola
Fri golfvagn
Två timmar på SPA
Flyg t/r Köpenhamn – Malaga inkl. golfbag (SAS)
Transfer t/r Malaga – Costa Ballena

Pris: 12 995:-
(Enkelrumstillägg: 1 550:)