Medlemsinformation

Information till våra medlemmar

Nytt handicapsystem 1 mars 2020 – det här gäller

Den 1 mars 2020 införs ett nytt handicapsystem i Sverige – världshandicapsystemet. De sex stora handicapsystem som funnits sedan tidigare blir nu till ett gemensamt som gäller över hela världen.

Du som golfspelare kommer att påverkas av detta på lite olika sätt. Bland annat kommer du vid övergången att få en ny exakt handicap utifrån världshandicapsystemet. Det kan vara samma, högre eller lägre än ditt nuvarande handicap. Du kommer att hitta det när du loggar in i Min Golf efter övergången den 1 mars.

Mer info hittar du via länken: Information världshandicap 2020

Har du frågor och funderingar gällande ditt hcp?

Har du frågor eller funderingar gällande din handicap, nu eller efter övergången till världshandicapsystemet, kontakta vår handicapkommitté/handicapansvarig via hcp@carlskronagk.com

Johan Elg, hcp@carlskronagk.com

Carlskrona GK Reception, shopen@carlskronagk.com,

Vi satsa på nytt erbjudande under 2020. Mer info kommer!

Passa på att köpa 3 stycken Greenfeebiljetter för 600:- i receptionen innan den 1/6 2019 för att kunna bjuda dina gäster på en naturskön golfrunda under säsongen.
(Erbjudandet gäller vid ett köp per medlem)

Vi säljer även Golfhäftet för 495:- där du har möjlighet att spela på banor runt om i Sverige och Europa till halva priset. Vid köp av Golfhäftet kan du lägga till Golfhäftet Plus för en extra kostnad och du får möjlighet att spela mer än 1 gång/ bana.
Läs mer om Golfhäftet här

I Blekinge och Skåne har du som är vardagsmedlem eller fullvärdig medlem möjlighet att spela på Sydpools-Greenfee vilket innebär att du får minst 20% på ordinarie greenfee på respektive klubb.
Vilka klubbar som är med i samarbetet och vilka regler som gäller hittar du här.

Vi har ytterligare ett samarbete med A6 GK i Jönköping, Växjö GK, Glasrikets GK utanför Växjö, Emmaboda GK, Nybro GK och Möre GK. Medlemmar i dessa klubbar får också spela hoss oss för Sydpools-pris.

Clubsome

Medlemskommittén inbjuder till Club Night där alla medlemmar, nya som gamla, med HCP 0-54 är välkomna att delta. Tanken med denna begivenhet är att ge alla en möjlighet att komma in i klubben på ett bra sätt. Det är alltid kul att lära känna nya golfentusiaster och vänner att dela sina upplevelser på vacka CGK med. Det är också dags att ta död på myten att nybörjare inte kan spela med låghandicappare, det är precis tvärtom! Våra nya krögare Skärgårdsköket kommer i samband med detta att glädja våra smaklökar och servera en grilltallrik utöver det vanliga.
Läs mer om Clubsome här

Följ oss i sociala medier

Om du inte vill missa några nyheter eller event kan du följa oss på sociala medier
Gilla Carlskrona Golfklubb på Facebook  och
Följ carlskronagolfklubb på Instagram!  

Kontakta mig om du vill veta mer

Kansli


info@carlskronagk.com
045735123

Henrik Pedersen

Kanslichef
henrik.pedersen@carlskronagk.com
0763-490678