Medlemsinformation

Information till våra medlemmar

Nytt handicapsystem 1 mars 2020 – det här gäller

Den 1 mars 2020 införs ett nytt handicapsystem i Sverige – världshandicapsystemet. De sex stora handicapsystem som funnits sedan tidigare blir nu till ett gemensamt som gäller över hela världen.

Du som golfspelare kommer att påverkas av detta på lite olika sätt. Bland annat kommer du vid övergången att få en ny exakt handicap utifrån världshandicapsystemet. Det kan vara samma, högre eller lägre än ditt nuvarande handicap. Du kommer att hitta det när du loggar in i Min Golf efter övergången den 1 mars.

Mer info hittar du via länken: Information världshandicap 2020

Har du frågor och funderingar gällande ditt hcp?

Har du frågor eller funderingar gällande din handicap, nu eller efter övergången till världshandicapsystemet, kontakta vår handicapkommitté/handicapansvarig via; hcp@carlskronagk.com.

 

Ny Golftidning från juni 2020!

Under juni månad kommer första upplagan av vår nya medlemstidning Golfa att skickas ut från Svenska Golfförbundet. Den kommer att göras i 4 nummer under 2020 och kommer att vara kostnadsfri och skickas ut till en person i hushållet. Det innebär också att dagens Svensk Golf-tidning kommer att bli en prenumerationstidning från och med juni. Januari till maj flyter på som vanligt därefter måste du teckna en prenumeration för att fortsätta att få hem Svensk Golf. Just nu finns det ett erbjudande till dig: Teckna en prenumeration via länken:

Prenumerera på Svensk Golf, Klicka här! och du stöttar din hemmaklubbs juniorverksamhet.

I Blekinge och Skåne har du som är vardagsmedlem eller fullvärdig medlem möjlighet att spela på Sydpools-Greenfee vilket innebär att du får minst 20% på ordinarie greenfee på respektive klubb.
Vilka klubbar som är med i samarbetet och vilka regler som gäller hittar du här.

Vi har ytterligare ett samarbete med A6 GK i Jönköping, Växjö GK, Glasrikets GK utanför Växjö, Emmaboda GK, Nybro GK och Möre GK. Medlemmar i dessa klubbar får också spela hoss oss för Sydpools-pris.

Följ oss i sociala medier

Om du inte vill missa några nyheter eller event kan du följa oss på sociala medier
Gilla Carlskrona Golfklubb på Facebook  och
Följ carlskronagolfklubb på Instagram!  

Kontakta mig om du vill veta mer

Kansli


info@carlskronagk.com
045735123

Henrik Pedersen

Kanslichef
henrik.pedersen@carlskronagk.com
0457-35123