High Performance Coaching - Small Group

Grundträning för dig som vill ta din golf till nästa nivå!

Vad är HPC – Small Group?

HPC Small Group är för dig som vill ta nästa steg i ditt golfspel och verkligen vill optimera din träning under vintern för att nå dina mål 2024 och framåt. Vi ser över helheten hos dig som individ och lägger upp en plan som passar dig, samt ger dig en inblick i hur träning bedrivs och följs upp på en högre nivå än vad ”vanliga klubbgolfare” är vana vid. Därav är hcp-gränsen satt till 20,0.

Som deltagare i HPC Small Group kommer du dels att få individuell coaching och uppföljning på din egen resa, samt ta del av träning i grupp som riktar sig till golfare med samma inställning till träning och utveckling.

Vi arbetar nerifrån och upp i vår Utvecklingstrappa vilket bör resultera i ett Utvecklingshjul som i sin helhet rullar jämnt. Självklart blir det ibland så att hjulet växer lite ojämnt p.g.a. specifikt fokus i ett visst område en tid, exempelvis teknik/fys under vintern, men vårt fokus är såklart är att skapa en stabil helhet över tid.

Upplägg

Teknikträning, 11 tillfällen.
Bas screening fys – med tillhörande träningsprogram
Mentalt grundprogram med uppföljning
5 fria träningstimmar i simulatorn
50% rabatt på klippkort för simulatorspel
4795:-

Man anmäler sig individuellt till den tiden som passar bäst så vill ni träna tillsammans med någon så är det bara att ni pratar ihop er och anmäler er till samma tid. All golfträning i studion kan göras gemensamt, även om man väljer olika paket.

Grupper

Small Group # 1  –  Måndagar 10.30-11.45 – Fullbokad

Small Group # 2  –  Måndagar 13.00-14.15

Small Group # 3  –  Måndagar 15.30-16.45

Small Group # 4  –  Måndagar 17.00-18.15

Small Group # 5  –  Måndagar 18.30-19.45

Träningsveckor

Screening v. 46

Grundutbildning      v. 48-50
Block 1     v. 3-6
Block 2     v. 7-9
En vecka under perioden v.3-9 kommer att falla bort pga av träningsläger i Spanien.
Block 3     v. 11-12

Anmälan

Anmälan görs i år via MinGolf, precis som en vanlig tävlingsanmälan.
Klicka här  eller logga in som vanligt och sök efter HPC Small Group på Carlskrona GK. Anmälan ligger upplagd då träningen startar med screening, dvs 13 november.