High Performance Coaching - Small Group

Grundträning för dig som vill ta din golf till nästa nivå!

Vad är HPC – Small Group?

HPC Small Group är för dig som vill ta nästa steg i ditt golfspel och verkligen vill optimera din träning under vintern för att nå dina mål 2023 och framåt. Vi ser över helheten hos dig som individ och lägger upp en plan som passar dig, samt ger dig en inblick i hur träning bedrivs och följs upp på en högre nivå än vad ”vanliga klubbgolfare” är vana vid. Därav är hcp-gränsen satt till 20,0.

Som deltagare i HPC Small Group kommer du dels att få individuell coaching och uppföljning på din egen resa, samt ta del av träning i grupp som riktar sig till golfare med samma inställning till träning och utveckling.

HPC baseras på vår egen Utvecklingsplan, som i sin tur är baserad på ’Swedish Golf Teams’ Utvecklingsplan 13-15 år’, som är omskriven för att passa vuxna människor, som brinner för sin golf.

Planen blir vårt verktyg till utveckling på alla plan, inte bara golftekniskt. Vi arbetar nerifrån och upp i vår Utvecklingspyramid vilket bör resultera i ett Utvecklingshjul som i sin helhet rullar jämnt. Självklart blir det ibland så att hjulet växer lite ojämnt p.g.a. specifikt fokus i ett visst område en tid, exempelvis teknik/fys under vintern, men vårt fokus är såklart är att skapa en stabil helhet över tid.

Två varianter

Basic – 4495:-
Teknikträning i studion
Bas screening fys – med tillhörande träningsprogram
Mentalt grundprogram med uppföljning

All-in! – 6795:-
Teknikträning i studion
STAC Screening Light – med tillhörande träningsprogram och PT genomgång
Mentalt grundprogram med uppföljning

Man anmäler sig individuellt till den tiden som passar bäst så vill ni träna tillsammans med någon så är det bara att ni pratar ihop er och anmäler er till samma tid. All golfträning i studion kan göras gemensamt, även om man väljer olika paket.

Grupper

Small Group # 1  –  Måndagar 15.30-16.45

Small Group # 2  –  Måndagar 17.00-18.15

Small Group # A  –  Måndagar 11.00-12.15 – Fullbokad

Small Group # B  –  Måndagar 18.30-19.45 – Fullbokad

Small Group # C  –  Tisdagar 18.30-19.45 – Fullbokad

Small Group # D  –  Tisdagar 20.00-21.15 – Fullbokad

Träningsveckor

Screening
v. 45

Teknikplan      v. 49-50
Block 1     v. 3-6
Block 2     v. 7-9
Block 3     v. 11-12

Anmälan

Anmälan görs i år via MinGolf, precis som en vanlig tävlingsanmälan.
Klicka här  eller logga in som vanligt och sök efter Vinter HPC Small Group på Carlskrona GK. Anmälan ligger upplagd då träningen startar, dvs 7 november.