Säsongscoachen 2024

Din digitala coach i fickan

Säsongscoachen är app-baserad coaching, en gång i veckan, från mitten av april till slutet av augusti. Här kommer du att få tillgång till Veckans övning, samt få förslag och tips på hur du kan planera din träningsvecka.

Vi vet att många är intresserade av träning och vill utveckla sig kontinuerligt under hela säsongen. Däremot har man oftast varken den struktur eller den verktygslåda som krävs för att på bästa sätt skapa en utvecklande träningsmiljö för sig själv. Även om man Vintertränar en hel vinter eller går vår Vårträning i sex veckor, så blir det alldeles för ofta slentrian i den egna träningen och det slutar oftast med att man ”bara slår bollar”, eller ”puttar med tre bollar”.

Säsongscoachen är perfekt för dig som vill ha inspiration och förslag på hur träningsveckan kan se ut och vad det kan vara smart att träna vid specifika träningsveckor under säsongen. Varje vecka kommer du dessutom att få tillgång till en ny övning, allt för att inspirera dig och variera din träning i så stor utsträckning som möjligt!

Kostnad  – 500:-

Anmäl dig till Säsongscoachen

Henrik Swärdh

PGA Head Professional
hs@carlskronagk.com
0708-627399