AimPoint - Greenläsning som proffsen

AimPoint är en greenläsningsmetod som hjälper dig att förbättra din puttning. Henke har använt sig av systemet i många år och kan verkligen intyga att det fungerar! Vi har redan haft en utbildning tillsammans med William tidigare under året och den 12 augusti är det dags för säsongens andra AimPoint-dag!

AimPoint används av många spelare (och caddies) på alla världens tourer men även hos den vanliga klubbgolfaren det kan göra otroligt stor skillnad. Metoden kommer hjälpa dig till att slå färre treputtar och få i fler korta puttar. Du kommer även få en snabbare och tydligare beslutsprocess i ditt spel. Det bästa av allt är att du – när utbildningen är klar – kan ta med dig detta direkt ut på banan och putta bättre!

Dagen inleds med två timmar AimPoint Express, ett greenläsningssystem som kommer att ge dig en helt ny inblick i hur du läser av ytan med hjälp av dina fötter, istället för dina ögon. Du kommer att få en tydligare bild av hur greenen lutar och vart du ska sikta för att ha bästa möjliga förutsättningar att sätta putten.

Efter lunch går vi över på AimPoint Speed, en metod för att kontrollera längden på dina puttar. Detta kommer såklart att ge dig chansen att sätta fler längre puttar, men kanske framför allt, få lättare returer om förstaputten inte trillar i.

Pris för en heldag AimPoint, inklusive lunch
2495:-

Anmälan och betalning görs direkt under Aktiviteter i vårt bokningsverktyg Matchi, klicka här!