Ladies Day - en heldag enbart för damer

Måndagen den 15 juli återkommer förra årets succé, exklusivt för damer – Ladies Day!
Det finns inga krav på medlemskap i CGK eller liknande, det enda kriteriet som finns är att du är dam/tjej och gillar att utvecklas tillsammans med andra!

Dagen kommer att vara fullspäckad med föreläsningar, en rad olika träningspass, god lunch i restaurangen och förhoppningsvis en massa skratt!

Vi inleder med en uppdaterad version av förra årets föreläsning om slaglängd samt utrustningens påverkan på golftekniken och vad damer ofta ramlar i för fallgropar på just detta tema. När vi skapat en bra förståelse för detta drar vi igång förmiddagens träningar, med fokus på det långa spelet.

Efter träningen äter vi en gemensam lunch i restaurangen och fortsätter diskussionerna i den riktningen gruppen tar dem.

Eftermiddagen kommer att inledas med en liten praktisk clinic, denna gång på temat närspel och puttning samt vanliga missuppfattningar om hur vi bör lösa situationerna som kan uppstå både på och runt green. Vi kommer att fokusera mestadels på det vi i dagligt tal kallar för ”längdkänsla” och hur vi på bästa sätt kan träna upp denna.

Kostnad 1195:-
Maximalt 16 deltagare
(min 8 deltagare)

Anmälan och betalning görs direkt under Aktiviteter i vårt bokningsverktyg Matchi, klicka här!