Ladies Day - en heldag enbart för damer

Måndagen den 17 juli är det dags för premiär av ett helt nytt koncept, exklusivt för damer! Det finns inga krav på medlemskap i CGK eller liknande, det enda kriteriet som finns är att du är dam/tjej och gillar att utvecklas tillsammans med andra!

Dagen kommer att vara fullspäckad med föreläsningar, en rad olika träningspass, god lunch i restaurangen och förhoppningsvis en massa skratt!

Vi inleder med en liten föreläsning om slaglängd samt utrustningens påverkan på golftekniken och vad damer ofta ramlar i för fallgropar på just detta tema. När vi skapat en bra förståelse för detta drar vi igång förmiddagens träningar, med fokus på det långa spelet.

Efter träningen äter vi en gemensam lunch i restaurangen och fortsätter diskussionerna i den riktningen gruppen tar dem.

Eftermiddagen kommer även den att inledas med en liten föreläsning, denna gång på temat närspel och vanliga missuppfattningar om hur vi bör lösa situationerna som kan uppstå både på och runt green. Efter föreläsningen tränar vi vidare fram till klockan 15.30 med fokus på närspel och puttning.

Kostnad 1195:-
Maximalt 16 deltagare
(min 8 deltagare)

Anmälan och betalning görs direkt under Aktiviteter i vårt bokningsverktyg Matchi, klicka här!